Site Overlay

Besøg

Poul la Cour Museet er et niche-museum, hvor man møder både det kulturelle, det historiske og det tekniske. Såvel enkelte personer som grupper får altid en personlig rundvisning, og vi spørger altid ind til, hvilket interesseområde gæsterne har, så vi kan finde den rigtige rundviser. Det er også muligt at få en rundvisning på engelsk.

Museet er velegnet til udflugtssted for foreninger og grupper, som søger en oplevelse. Der er mulighed for at låne mødelokale med moderne IT-udstyr i forbindelse med et besøg, ligesom der er mulighed for bestilling af kaffe.

Der er normalt åbent hver onsdag mellem kl. 9 og 15, hvor der er rundvisning kl. 14.00, men det vil være klogt at bestille tid på forhånd – uanset om der er tale om en gruppe eller en enkelt person. En rundvisning tager ca. 1½ time.

På øvrige dage åbnes museet efter aftale.

En rundvisning omfatter også museets specielle udstilling om den moderne vindmølle. Her får man indblik i den enorme udvikling, der er sket de sidste 45 år, ligesom man får indblik i de udfordringer, der ligger fremadrettet.

I forbindelse med besøg af børn og unge mennesker laver vi gerne en speciel målrettet rundvisning. Vedr. egentlig undervisning, se punktet Undervisning.